MyLIFE can't PERFECT

Image by FlamingText.com
WelcomeMyBLOGSPORT

Monday, 23 January 2012

Sekolah Untuk aku menadah ilmu pengetahuan

my LOVE school
Asalamualaikum wbt . (:


Today penat buad HOMEWORK tapi masih  ada yg belum siap :'). takpe laa .. Ouh  yeah . Today jugak me nak SHARE photo haha Yg . ttttuuuuuuuut, time Back schooll . smpat  jugak me take Photo aaawwaww ..taklah cute sangad .tapi boleh laa save bajet HAHA ;p .j o k e . i just SIMPLE GIRL 





Sunday, 22 January 2012

Sediakan payung sebelum hujan ☂

Hello asalamualaikum to Muslim and hye to non-muslim  
hari nie hujan so ? cuaca sejuk menyebabkan ak kena selesma HAHA ! oke cuti tahun baru chineese nie takde menarik ak hanya duduk rumah dan melayari internet 24jam . just nak cari ilmu yg belum pernah dapat  .. sokeyh my ayah my sister go to KOTA KINABALU and then me d'kasih tinggal .jahat nye (merajuk la) tapi takpa becouse me mau temans my IBU kat rumah..nak tolong IBU kat dapur ( Anak ibu ).. Btw demi mengelakkan kecil hati My ayah beli Buah tangan yg cantik2 beg , selipar and bnyak legi but supprise bilangs ayah me ,, happy-2 juge , laaa . becouse me maasih d`remeber .okeyh just itu dari me :)

#kbye asalamualaikum all

Homework ヅ

Hello Asalamualikum guys . ! .


today holiday so ? homework sikit jee sokey . 23.1.2012 nak buat homework. . korang perasaan tak kat FACEBOOK all kaki LIKE nape eh ? tapi x nak cakap laah kenyataan saye pun suka LIKE status org haha  . korang mesti tahu apa motif dea LIKE status kita kan ?? haha .. FACEBOOK-2 engkau buat hampir org ketagih dengan kw haha .. e'eh cerita pasal like betul kan ? korang mesti tahu motif dia like Status ft Picture korang sbb dia org nak mintak tuuuuuttttuuuttt .. i pun gitu haha  keyh-2 change topic . smalam buat blogger huh ? samapai jam 3:19 am nih sye belum tdur allahuakhbarr . ! ape nak jadi perawan nih haha btw LET's Study forr .. masa DEPAN :) 


itu saje dari saya ASALAMUALAIKUM :) #bahasa tukar sbb nak ngade-ngade . ? so jelez eh ? 

Dunia Kita Berbeza

Asalamualaikum All .. Today baru je create BLOG bru (:

Sokey hari ni kan saye nak post One PIC (:

First time PAKAI tudung shawl haha . ok lah tu dengan contect hihi just for try-2 laa  . i know i simple but dont fitnah-2 saye cute x suke  :) hhaah gurau je kbye .. asalamualaikum