MyLIFE can't PERFECT

Image by FlamingText.com
WelcomeMyBLOGSPORT

Sunday, 22 January 2012

Homework ヅ

Hello Asalamualikum guys . ! .


today holiday so ? homework sikit jee sokey . 23.1.2012 nak buat homework. . korang perasaan tak kat FACEBOOK all kaki LIKE nape eh ? tapi x nak cakap laah kenyataan saye pun suka LIKE status org haha  . korang mesti tahu apa motif dea LIKE status kita kan ?? haha .. FACEBOOK-2 engkau buat hampir org ketagih dengan kw haha .. e'eh cerita pasal like betul kan ? korang mesti tahu motif dia like Status ft Picture korang sbb dia org nak mintak tuuuuuttttuuuttt .. i pun gitu haha  keyh-2 change topic . smalam buat blogger huh ? samapai jam 3:19 am nih sye belum tdur allahuakhbarr . ! ape nak jadi perawan nih haha btw LET's Study forr .. masa DEPAN :) 


itu saje dari saya ASALAMUALAIKUM :) #bahasa tukar sbb nak ngade-ngade . ? so jelez eh ? 

No comments:

Post a Comment